Wie zorgt voor de mantelzorger?

Helping hands, care for the elderly concept

Tijd voor een mantelzorgpremie en betere ondersteuning van mantelzorgers in #Beveren. In Vlaanderen zijn er ongeveer 600.000 mantelzorgers die de zorg van een naaste op zich nemen, ook in Beveren. Maar die hebben een betere ondersteuning nodig. Want je werk en gezin combineren met de zorg voor iemand kan zeer zwaar zijn. Bovendien hebben mantelzorgers het financieel vaak moeilijk. Op mijn vraag voor een mantelzorgpremie wou het gemeentebestuur niet ingaan, maar ze zal wel bekijken hoe mantelzorgers beter ondersteund kunnen worden. Voor Groen-sp.a moet het volgende gemeentebestuur werk maken van een echt mantelzorgbeleid.

Lees meer: https://www.hln.be/…/voorlopig-geen-gemeentelijke-mantelzo…/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s