Zoveel te vieren, zo weinig plaats

Op korte termijn dreigen zowel de zaal van café De Kadans als de zaal van parochiehuis Sabot in #Melsele te verdwijnen. Deze zalen worden door verenigingen en particulieren gebruikt voor diverse activiteiten, van repetities en eetfestijnen tot en met babyborrels en privéfuiven. Het antwoord op mijn vraag in de gemeenteraad van #Beveren was niet geruststellend. Er komt vergaderruimte bij in de Boerenpoort en binnen enkele jaren een nieuwe zaal op de plek van Sabot. Maar voor privéfeestjes en fuiven is er geen oplossing. En voor een babyborrel in de gemeentelijke infrastructuur krijg je pas drie maanden op voorhand bevestiging.
Beveren en Melsele kenden al een tekort aan zalen, maar een feestje organiseren zal nu nog moeilijker worden. Het gemeentebestuur moet meer initiatief nemen: de nood aan zalen in kaart brengen, privé-initiatieven ondersteunen en zelf meer investeren waar nodig.

 

Feestzaaldefinitief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s