Groen-sp.a keurt OCMW-begroting niet goed

notelaar

Groen-sp.a keurde de OCMW-begroting voor 2016 niet goed. Raadslid Issam Benali maakte duidelijk dat de fractie tegenstemde omwille van prijsverhogingen. Benali hekelt de verhoging van de huurprijzen van de woningen in Kallo, Vrasene en Kieldrecht. “Bovendien zal het OCMW proberen om de opbrengsten van de voorzieningen te optimaliseren. Het is nog niet geheel duidelijk hoe dit zal gebeuren, maar voor Groen-sp.a mogen de rusthuisbewoners en andere gebruikers hiervan niet de kosten van dragen”, stelt Benali.

Volgens OCMW-voorzitter Dirk Van Esbroeck (CD&V) gaat het alvast niet om een verhoging van de ligdagprijzen. Voor raadslid Benali is dit laatste positief nieuws, het betekent dat de OCMW-voorzitter is teruggekomen op zijn eerder voornemen om de ligdagprijzen te verhogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s